Julehilsen til Venneforeningens medlemmer og venner av Galleri Lyshuset

KJÆRE VENNER AV KÅRE TVETER GALLERI LYSHUSET


I julehilsenen vi sendte dere for ett år siden skrev vi at året vi la bak oss hadde vært rart, og at vi gikk inn i ei annerledes jul.  Dessverre kan vi gjenta omtrent det samme.  Vi har klart å gjennomføre noen flere arrangementer i 2021, og Kåre Tveters kunst har gledet mange.  Venneforeningen har også fått god hjelp med fotografering av sine bilder av Aud S. og Terje Johnsen fra Odal fotoklubb, noe som kan ses på hjemmesiden her. Har du ennå ikke gjort alle dine julegavekjøp, kan dette være et godt tips :-).  

 

Usikkerheten for det nye året kan vi ikke overse, men la oss håpe at 2022 kan bli det jubileumsåret vi ønsker.  100 år siden Kåre Tveter ble født, 20 år siden Galleri Lyshuset ble åpnet og at Venneforeningen fyller 10 år er virkelig verdt å markere.  Det planlegges for at dette kan gjennomføres, og vi starter forhåpentligvis med 100-årsdagen 25. januar 2022.

Vi er nå ved vintersolverv og lyset kommer gradvis tilbake.  Med det ønsker vi alle Kåre Tveter Galleri Lyshusets venner ei riktig god jul, og håper nok en gang på et nytt godt år.

Med hilsen fra
Styret i KTGLs venner
v/Olaug Jeksrud (leder)

 

fjernt minde.jpg